03 Aralık 2013

CHP'ye Tavsiye

CHP'ye tavsiyemdir. 

Atatürk'ün kurtuluş savaşını başlatmadan önce izlediği yolu izleyerek Samsun'dan başlayarak sosyal medyayı meydanlara indirsin. 

Atatürk bu ülkeyi zamanında İstanbul'la değil, İstanbul'a rağmen Anadolu'yla kurtardı. Bu ülkeyi yine Anadolu kurtaracaktır; fakat Anadolu bizim izlediğimiz kanalları izlemiyor ya da izleyemiyor; internette paylaşılan videoları göremiyor. Biz bilgisayar başında AKP bu sefer kesin gitti derken, seçim sonuçlarını televizyondan seyredip donakalıyor, 2 kişiden biri AKP'ye vermiş deyip eşten dosttan şüphe etmeye başlıyoruz. 

CHP seyyar dev ekranlar kurup Anadolu'yu bucak bucak dolaşarak AKP'nin sözlerindeki tutarsızlıkları belgeleyen internette tıklanma rekorları kıran videoları yorumsuz göstersin.

Görsel iletişimin etkisi çok farklıdır. 10 saat konuşursun kimsenin aklında birşey kalmaz, bir kare gösterirsin beynine çakılır kalır. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve vekiller il il dolaşmadan önce Anadolu'yu bu şekilde aydınlatacak, uyandıracak ekipler organize etseler eminim çok etkili olur.