31 Mart 2014

Gelecekseniz

Sadece, hükmünüze güveni olmayan 30binden fazla gönüllünün sandık başında nöbet tutmak zorunda kaldığı, 68 noktada elektrik kesintisinin yaşandığı, aleyhinize 1418 seçim ihlal tutanağı tutulduğu için baştan şaibeli olan bu seçim lehinize sonuçlanınca, meydanlarda ustanızın biley taşında bilediğiniz dişlerinizi saklayarak kamil insan tavrı takınıp beni "hayırlı olsun", "milli iradeye saygı" mesajlarınızla, kucaklamanızı falan kesinlikle istemiyorum; çünkü bu sahtekarlık!

Temizlenip geleceksiniz.

Tabii artık sadece ustanızın temizlenmesi de yetmez; çünkü bu tercihinizle siz de bu pisliğe boğazınıza kadar battınız. O yüzden hepiniz temizlenip öyle geleceksiniz.

14 yaşındaki çocuğa terörist diyen ağzınızı yıkayıp geleceksiniz.

Kızlı erkekli çocukları sokak aralarında kıstırıp döverken ellerinize bulaşan kanı yıkayıp geleceksiniz.

Camiye ayakkabılarıyla girdiler; camide bira içtiler; türbanlı bacımın üstüne işediler diyen kopasıca dilinizi kirece batırıp geleceksiniz.

Ayakkabı kutularından fışkıran, evlerinize sığmayan, bir türlü sıfırlanamayan yetim hakkından kurtulup geleceksiniz.

Ateist dediğiniz, dinden imandan soğuttuğunuz insanların vebalinden kurtulup geleceksiniz. 

İnsanlar can çekişirken, şimdi haşhaşi, virüs, paralel dediklerinizle Türkçe Olimpiyatları'nda söylediğiniz şarkıları unutup geleceksiniz.

Gözünü çıkarttığınız 11 insanın gözlerinden öpüp af dileyip geleceksiniz.

Göz bebeklerini, Abdullah'ını, Ahmet'ini, Ali İsmail'ini, Ethem'ini, Mehmet'ini, Hasan Ferit'ini, Mustafa'sını, Medeni'sini, Berkin'ini, Burak Can'ını kaybeden anaların ellerinden öpüp af dileyip geleceksiniz.

Kumpaslarla hayatlarını çaldığınız insanlara, ailelerine kaybettikleri yılları geri verip öyle geleceksiniz.

Gelecekseniz, önce dün, dünya menafaati için vicdanınızı yitirip nelerden geçtiniz,onun hesabını verip tövbe edip geleceksiniz.

Yani öyle balkondan olmaz.

Şimdi lütfen ustanızın yasakladığı ve sizin de bu seçimle yasaklanmasını onayladığınız mwitter, mutube, meysbook gibi pis şeyleri yere bırakın. Dağıtılan tabletleri tepsi yapın. Ayrıca Suriye ile çıkartılmak istenen kirli savaşınıza da sadece siz oğullarınızı yollayın.

Yazın çocuklarınızı Kur'an kursu için Egemen'e, kışın Başbakanı istifaya davet eden Bayraktar'ın, Ağaoğlu'na yaptıracağı, hayırsever Rıza Sarraf'ınızın finanse edeceği okullara yollayın.  

Biz mi?
68'liler mi vazgeçmiş, 78'liler mi?
Asa asa fidanlar mı tükenmiş?
Denizler mi kurumuş?
Bizi merak etmeyin :)

İlk düştüğünüzde sizi biz kaldırırız.

Hadi bana Eyvallah.