10 Temmuz 2013

Ben Sizi Sildim


Sansürcü ya da sansüre boyun eğen CNN Türk, NTV, Habertürk, Star, ATV, Kanal D, Cnbc-E, TRT, Fox, Kanal A, Samanyolu, Kanal 7, Kanaltürk, Tv 8, Sky Türk, Sky Türk 360, TGRT vb. televizyon kanallarına, malum gazetelere ve üzerine gaz bombası atılan insanlara kapılarını kapatan Starbucks'a, Mado'ya, Saray Muhallebicisi'ne, Burger King'e ve daha nice dükkanlara yazıklar olsun! Bu televizyon kanallarına reklam verenlere, o kafelere, restoranlara gidenlere de yazıklar olsun!

Neden mi?

Sizler menfaatiniz için, hiç düşünmeden, bir an bile tereddüt etmeden, kollarına kan gruplarını yazarak, tüm değer verdiklerini, sevdiklerini, eşlerini, çocuklarını, hastalarını, bakıma muhtaçlarını arkasında, merakta, endişe içinde bırakıp, sizin geleceğiniz için de, baskı ve zulüme karşı mücadele etmeye gelen, tepeden tırnağa sırılsıklam, gözlerini açamayan, nefes alamayan, sadece duyabilen insanların kulaklarını tıkadınız.

Bizi büyük bir bilinmezin içinde yalnız ve çaresiz bıraktınız. Bir küçük altyazı için bile canını verebilecek ailelerimizi televizyon başında kahrettiniz. Ne olduğu ve yan etkileri, gelecekteki etkileri nedir bilinmeyen gazlarla yapılan tüm bu insanlık dışı müdahalenin ortağı oldunuz. Beş gündür gaza maruz kalan, yemek yiyemeyen dışkısından kan gelen çocuklardan, dövülenlerden, tazyikli suyla boynu kırılan, yaralananlardan, ölenlerden, sorumlusunuz! Utanın!

Ben sizi sildim!

3 Haziran 2013